Inred en grillhörna till restaurangen

Inred en grillhörna till restaurangen

Är du restaurangägare och behöver ny grillutrustning till din restaurang så ska du definitivt satsa på det bästa. En grill går varm i en krog om sommaren och det grillas allt möjligt. Med tålig och hållbar utrustning får dina gäster den mat de förtjänar.

Köp restaurangutrustning till grillningen med omsorg. Kika igenom PEN products sortiment och se vilken utrustning eller tillbehör du kan tänkas behöva för sommarens grillperiod. Även porslin och möbler kan väljas ut för en grillhörna så att gästerna kommer i rätt stämning.

Nästan hälften av alla svenskar anser att grilla påverkar deras psykiska hälsa positivt, säger artikeln i UNT.

grillkvällEn grillad stämning på krogen

Få alla att känna sig som kung i baren med rätt möblemang och rätt dekoration. Vi svenskar älskar grillkvällar på löpande band och visst är det något visst med en hörna utomhus en ljummen sommarkväll med grilloset i bakgrunden? Kanske du även kan inreda en minibar just vid grillhörnan som enbart fokuserar på drycker som passar till köttet som ska läggas på grillen.

Att låta grillningen ske utomhus i en berså eller liknande gör också sitt till. Om du har en restaurang i närheten av vatten kan det vara bra att sätta upp hörnan så att gästerna får utsikt över det stora blå och se solen gå ned. Rätt stämning gör också att gästerna konsumerar mer, vilket gör att du som restaurangägare går med mera vinst.

Satsa på lounge/grillhörna och styla till en mysplats av rang. Fixa även till en romantisk belysning som får människor att vilja stanna till långt inpå småtimmarna. Kanske du även kan nischa dig och anordna grilltävlingar för omväxlings skull.